Voucher

Hodnotu voucheru si volíte sami - minimální je 400 Kč a maximální 9 900 Kč - můžete si vybrat jakoukoli částku, vždy na celé stokoruny (1500, 3700 atd.). Voucher má platnost 1 rok a lze ji prodloužit pouze za poplatek. Zakoupením voucheru nekupujete konkrétní produkt či balíček, ale hodnotu, kterou lze na Ještědu využít na ubytování či v restauraci. Díky platbě kartou online můžete mít svůj voucher během několika minut.

* pouze kvůli platbě

* na email zašleme instrukce k platbě a po zaplacení i voucher

Požadovaná částka v celých stokorunách s minimální hodnotou 400 Kč a maximální 9 900 Kč.

V závislosti na bance může převod a následné potvrzení trvat 5 pracovních dnů. Do uhrazení nebude možno voucher vystavit.

Elektronický voucher v PDF si můžete vytisknout anebo jej při použití zobrazit třeba v mobilu.

Máte slevový kód? Neváhejte jej použít...

Jak uplatnit voucher online

Klikněte na REZERVACE výše. V rezervačním formuláři si vyberte termín a následně pokoj, který chcete rezervovat. Vyplňte všechny potřebné informace o hostech a do pole ZVLÁŠTNÍ POŽADAVKY uveďte kód vašeho voucheru. Jako způsob platby zvolte BANKOVNÍ PŘEVOD. Pokud je hodnota voucheru větší než hodnota rezervace, můžete rozdíl částky využít na konzumaci v restauraci. Jestliže je hodnota voucheru nižší, budeme vás informovat o způsobu platby doplatku.

Voucher bude při uplatnění nahrán do hotelového účtu a bude potřeba jej během pobytu celý vyčerpat. Nevyčerpané prostředky nelze vracet hotově ani jiným způsobem. Pobyt musí začít nejdéle poslední den platnosti voucheru, tj. nejdéle do roka od jeho zakoupení. 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

  

Více