Výhody k ubytování a informace

Informace před příjezdem do hotelu

Check-in od 15:00 do 19:00 (v případě pozdějšího příjezdu kontaktujte, prosím, recepci)
Check-out do 10:30
Snídaně je zahrnuta v ceně každého pokoje. Podává se v Kavárně od 8:00 do 10:00.

Online check-in - nejsme dinousaři, a tak pár dní před příjezdem posíláme e-mail s odkazem pro online check-in. Stačí vyplnit údaje všech hostů, což i vám nějakou chvíli zabere, vyhnete se ale frontám nebo čekání, pokud by přijelo víc hostů ve stejný čas. Děkujeme!

Check-in kiosek v hotelové hale vám pomůže obsloužit se během příjezdu sami, bez recepce. V kiosku se přhlásíte a odeberete hotelovou kartu pro vstup na váš připravený pokoj. Jdeme sice s dobou, ale naši lidé jsou vám i tak kdykoli k dispozici po celou dobu pobytu. 

Poplatek z pobytu je stanoven Magistrátem města Liberce a od 1.7.2023 byl navýšen na 40 Kč na osobu a noc. Zaplatit ho můžete při příjezdu v hotovosti či kartou. 

Sleva na vstupné do ZOO Liberec ve výši 15 % pro naše ubytované hosty. Sleva platí pro nákup dětské, dospělé nebo rodinné vstupenky. Recepce vždy na vyžádání hosta vyplní kartičku, kterou poté předloží na pokladně. Sleva platí v době ubytování hostů v hotelu – počínaje dnem příjezdu, konče dnem odjezdu.

Cesta k nám v zimě
Při cestě na Ještěd v zimním období autem myslete na to, že míříte na hory a budete potřebovat nejen zimní pneumatiky, ale pokud vaše auto nemá náhon na všechna čtyři kola, i sněhové řetězy.

Pejskové
Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni, za psa na hotelovém pokoji zaplatíte 600 Kč/noc. Výjimkou je pouze pokoj Retro (kvůli jinému typu koberce zde nemůžou být domácí mazlíčci ubytováni).

Parkování zdarma pro jedno auto
Ubytovaní hoteloví hosté neplatí parkovné v rámci celého svého pobytu pro 1 auto na 1 pokoj. U ostatních návštěvníků je parkoviště zpoplatněno v ceně 250 Kč/auto/den a 150 Kč/motocykl/den, možnost parkování pro více jak 1 auto na pokoj je pouze dle kapacity parkoviště. Pokud je parkoviště plné, mohou další auta parkovat na soukromém parkovišti Ještědka (600 m pod vrcholem).

Myslíme i na vaše děti
V hotelu je možné bezplatné zapůjčení dětských postýlek - při objednání alespoň den předem.
Při ubytování dítěte do 2 let pobyt zdarma.
Pro dítě do 3 let pobyt zdarma s příplatkem za snídani 80 Kč*.
Pro dítě 4 až 6 let příplatek 400 Kč*.
Akce platí pouze při zaplacení rezervovaného pokoje v plné výši, tato nabídka neplatí pro silvestrovský pobyt.

* příplatky budou účtovány při příjezdu na recepci hotelu

Celková kapacita hotelu Ještěd
Hotel na Ještědu má kapacitu 1 apartmá a 12 dvoulůžkových pokojů, rozšířenou o 1 rodinné apartmá a 8 dvojlůžkových pokojů v turistické kategorii (společné sociální zařízení). Celková kapacita je 46 lůžek a 12 přistýlek.
 

Více